Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Bænken

IMG_0184Hvad er det for noget med en bænk….

Jeg er kommet til at holde meget af bænke. Smukke bænke, praktiske bænke, gamle bænke, bænke jeg endnu ikke har mødt og det hele, fordi jeg i efteråret var på en rejse, hvor bænken blev den måde, hvorpå jeg blev del af vidunderlige samtaler. Samtaler som gik på tværs af alder, baggrund og fremtid. Vi havde en stund sammen, hvor jeg fik en del af min samtalepartners livshistorie.

Hver historie var og er værdifuld. Som perler på en snor fik jeg gennem snakken den indsigt jeg havde brug for og det samme gjaldt det menneske, jeg talte med. Det var meget smukt og gennem længere tid, har jeg overvejet, hvordan kan jeg tage næste skridt i historien om og resultatet er “Bænken”. Bænken som et billede på alle de historier jeg har fået fortalt. Billeder som kan tolkes på mange måder.

Lige som vipper handler oplevelsen om balance mellem realitet og fortolkning. Livshistorier er hele tiden åben for fortolkning og genforfolkning, mens de tager udgangspunkt i det liv, som bliver levet. Hvem er jeg, hvordan har mit liv været med til at forme mig og påvirket hvem jeg er i dag….. Hvordan vælger jeg at fortolke forbindelsen mellem begivenheder i fortiden og min nutid og hvordan vælge jeg at lade den påvirke min fremtid….

Disse indlæg handler om at holde øjne og øre åbne – være nysgerrig, når du møder et andet menneske. Alle mennesker har en historie og måske de kan inspirere dig i dit liv.