Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Bed om hjælp

Hvor svært kan det være at komme fra A til B, om det handler om at købe ind eller finde den rigtige kjole til en god middag….. det kan være rigtigt svært. ”It is not about the horse!” fik jeg en gang at vide og hvor er den sætning gældende igen og igen. Hvis det udelukkende handlede om det rent praktiske i at komme fra A til B, så havde jeg gjort det – og her kommer det vigtige !

Det handler om alt muligt andet – vel at mærke inden i mig ! Ih altså, nu kan jeg ikke en gang give udfordringen videre og så sige fix den for mig. Nop det er op til mig, at turde se mig selv i øjnene og spørge ”hvad handler det egentlig om?”

Hmmm nu har jeg et valg for ønsker jeg at gå ind i udfordringen eller vælger jeg at skubbe den til side og sige ikke nu…. Som regel vælger jeg det første og det er her evnen til at bede om hjælp kommer ind. Kernen i at bede om hjælp er, at det kan være både lettere, hurtige og mere effektivt at bede om hjælp i stedet for at ville klare det hele selv.

Så et råd, jeg er blevet bedre til at give mig selv, er ”det er helt ok at bede om hjælp, tage imod og sige tak”. Det har gjort min hverdag så meget sjovere, altså at vælge hjælpen til uden at give slip på ansvaret. Resultatet er at jeg kommer fra A til B … måske ikke lige den snorlige vej men den mere interessant vej :-)

Just-Do-You :-)

Læs mere om intentionen bag indlæggene under Ugens tanker.

justdoyou.dk kan du læse mere om, hvordan du ændrer vaner, overbevisninger eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet.