Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Detektiv i livet

Hvad er det egentlig, jeg har af ønsker her i livet?  Spørgsmålet kommer op en skøn sommerdag. Jeg sidder på cafe, nyder en frokost og hører alle de historier, som bliver fortalt mellem mennesker tæt ved. Mennesker der ikke lægger skjul på, hvordan de har det og jeg tænker….. hvorfor ikke. De udtrykker glæde og afslappethed – hvad kan man mere ønske sig ?

Lige i det øjeblik nyder jeg livet, som det er. Det rør mit hjerte for en af mine værdier er glæde. Den form for glæde, som kommer dybt inde fra og breder sig ud som ringe i vandet. Der er så meget af den, at glæden må videre end bare være inden i mig.

Denne dag, denne frokost er det, som vi her på cafeen er blevet enige om, at glæde er kodeordet og mennesker, som passerer forbi, bliver smittet – på den gode måde – for et øjeblik. Er det et af mine ønsker i livet?

Just-do-you :-)

Læs mere om intentionen bag indlæggene under vaner, overbevisninger, følelser.

justdoyou.dk kan du læse mere om, hvordan du ændrer vaner, overbevisninger eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet.