Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Divine guidance

Hver dag giver mulighed for en aha-oplevelse, når jeg tør være åben og nysgerrig. I dag kom følgende besked til mig “Our desies are sent as divine guidance. It is time to listen. Are you ?” ….

hmmm lytter jeg … altså virkelig lytter til, hvad universet har af beskeder? Og lige der kan jeg godt mærke, at det kan jeg gøre bedre. Personligt tror jeg på, at der er mere mellem himmel og jord, så det er også den virkelighed, jeg bliver præsenteret for. Og når det kommer til beskeder, så kommer de blandt andet til udtryk ved, at jeg kan vågne om natten og føle at nogle står og råber ind i hovedet på mig.

Phy det er lige som at blive vækket af et enormt og uventet tordenskrald, hvor jeg står op helt forvirret og lige har brug lidt tid til at finde mig selv. I dag ved jeg, at der bliver råbt så højt, fordi jeg er ikke altid er villig til at lytte, når der bliver hvisket. Det har jeg fået at vide før og alligevel, så er jeg stadig i læringsprocessen, så der bliver fortsat råbt højt, for jeg kan høre, hvad beskeden er. Hvad jeg så gør med den efterfølgende, det er en helt anden snak.

Så har du valgt at

  • høre efter når der bliver hvisket
  • skal der “råbes”
  • lukke ned

Hvad du end vælger så er alt godt :-)

Just-Do-You :-)

Læs mere om intentionen bag indlæggene under Mellem himmel og jord.

justdoyou.dk kan du læse mere om, hvordan du ændrer vaner, overbevisninger eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet.