Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Et par glas gin & tonic

Hvor der er hjertevarme, er der også plads til latter, galgenhumor og et par gin & tonic. 14 timer side om side med en mormor på 80 og en datter på omkring de 50, så er stilen lige som lagt.

Især når der er tale om en 80-årrig, som holder på normer også, når det gælder gin & tonic kl. 17 hver dag…. og når man som nu rejser på tværs af adskillige tidszoner, så blev klokken 17 et par gange. Jeg havde på forhånd visualiseret, jeg ville have skønt selskab på rejsen og det må jeg sige, at jeg fik. Disse dejlige mennesker var rejst fra hver deres hjem, mens en af de værste skovbrande i mands minde raste for at besøge deres børn/børnebørn/oldebørn på den anden side af jorden. Så de vidste faktisk ikke, hvordan deres hjem så ud, når de på et tidspunkt ville være tilbage igen.

Rejsen ud og hjem igen
For dem var det vigtigste, at de kunne være sammen med den del af familien, som havde taget rejsen tilbage til det land ,de selv var udvandret fra for så mange år siden. Lige nu i de timer vi var sammen, fik jeg at vide, hvordan mormoren havde truffet sin mand og var rejst med ham downunder for at leve et langt og begivenhedsrigt liv sammen med ham. Nu havde barnebarnet foretaget den sammen rejse bare tilbage til England for at leve der.

Tænk at turde… tænk at virkeliggøre sine drømme, følge kærligheden, bide livet i låret og nu kunne sidde her og fortælle mig det hele, mens jeg mærkede en længsel, som jeg først nu tør vedkende mig selv. Ville jeg turde det samme… altså virkelig bide live i låret og følge mit hjerte… det er jeg ved at tro på, det mærkes sådan og så plejer der at være noget om det.

Hvad med dig? tør du, hvad holder dig tilbage og hvordan vil det være at se tilbage på et liv, hvor du valgte den ene eller anden vej efter bedste formåen? Jeg kan mærke, at der virkelig er en grund til, at jeg møder disse mennesker på min vej. Mennesker som har levet livet og stadig tager på de vildeste rejser, selv om alderen kunne gøre, at det var den anden vej, de havde valgt….

Lad lyset skinne
I stedet går de med hjertet og får skønne oplevelser, som de kan leve på resten af livet og fortælle videre til sådan en som mig, de møder på deres vej. Jeg glæder mig til at gøre det sammen og samtidig genopleve de øjeblikke, som udgør livet, som er værd at huske på, når lyset er lidt trængt.

Læs mere om intentionen bag indlæggene under Bænken.

justdoyou.dk kan du læse mere om, hvordan du ændrer vaner, overbevisninger eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet.