Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Forkert og misforstået

Jeg hjælper kvinder, som føler, at de er ved at blive ædt op indvendig af følelsen af forkerthed og misforståethed samtidig med, at de går med spørgsmålet ”kan det virkelig være rigtigt?”. For det er ikke rigtigt – jeg bliver så glad indeni, når jeg oplever, hvordan de udfolder sig, står de op for sig selv, er fyldt op af livsglæde igen og har skiftet kontrol ud med tillid.

spiritual-conversationSmall talk
En proces jeg selv er gået igennem. I en del år betragtede jeg mennesker smalltalke, deres ord, udtryk, følelser og spil med hinanden. Jeg undrede mig, for jeg så og hørte noget andet end, hvad jeg så omkring mig. Sat lidt på spidsen: Så jeg ud af vinduet og sagde ”ih hvor det dog regner”, fik jeg at vide, at det da var solskin udenfor, så det kunne ikke passe, hvad jeg sagde samtidig med, at de viste mig, at jeg var bare så forkert.

Det tog lang tid og meget arbejde med mig selv at komme frem til, at jeg har evnen til hurtigt at forstå og høre, hvad der i virkeligheden foregår – bag alle ordene, følelserne og adfærden. En evne som gør jeg kan hjælpe kvinder til at komme hurtigere frem til at føle sig ok igen samtidig med at de kan rumme den dybe følelse af sorg og kærlighed. En følelse som kan virke modsætningsfyldt men er en stor gave.

Fra hovedet ned i kroppen
Det gjorde jeg ved, at gå vejen fra at tænke/prøve at regne den ud og helt ned i kroppen uden, at hverken jeg eller mit liv faldt fra hinanden. Jeg blev heller ikke overvældet af min følelser og fornemmelser. Det modsatte er faktisk sket, for jeg har fået mere ro og vundet ved at have åbnet døren til kroppen i stedet for, at ville holde den lukket.

Sorgen er en styrke
Jeg har turde gå ned i bunden af floden af følelser og fornemmelser og har fundet en dybde af forkerthed, fortabthed og så meget sorg. En sorg jeg nu tør rumme og har fundet, at den er lig med dybden af kærlighed, jeg rummer. Mit ønske er, at få kvinder til at favne dybden af deres sorg for det er også dybden af, hvor meget de elsker sig selv, deres kære, verden og universet.

Læs mere om intentionen bag indlæggene under Om.

Just-Do-You :-)