Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Hvad ønsker din sjæl for dig i dag ?

Vi har både en personlighed og en sjæl – det handler ikke om at tro, at vi har personlighedsspaltning. Det handler mere om at se på os selv som at være så meget mere end vi tror. Vi er mere end vores krop, vores ego og vores hverdagsliv.

Ego’et agenda
Ego’et har et arkiv, hvori der står alt, du har lært i dette liv set ud fra overlevelse og hvad der gavnede dig på det givne tidspunkt. Ego’et elsker tryghed og ønsker, at vi bliver ved det kendte og vil så gerne hjælpe os med at blive der ved at trække på netop, hvad du har oplevet og hvad der er dannet af vaner, overbevisninger, programmer mv. på den konto. Det kan også komme til udtryk ved, at ego vægter ydre symboler så som penge og status højt. Når vi går med Ego’et som vejviser, oplever vi udfordringer som kamp, lev eller dø, vind eller tab.

Sjælens agenda
Sjælen har en anden agenda. Når vi modsætter os, hvad vores sjæl egentlig ønsker for os, så kan vi opleve det, som at livet er udfordrende. Måske du kender det med ikke rigtig at høre til… at noget mangler… Sjælen oplever det fysiske liv som en række af oplevelser, liv, overflod og kærlighed. Sjælen kan tale gennem hjertet og vælger vi hjertet som vejviser, ændrer det ikke på, vi møder udfordringer. Vi er dog i en anden tilstand, for vi vil opleve en følelse af frihed og at være i live, hvilket er et helt andet ståsted.

Oplev livet fuldt ud
Sjælen vil gerne opleve livet og når vi vælger det samme, så bliver vores livsopgave synlig nemlig at kende os selv og vide, hvem vi er. Vejen dertil er være detektiv i vores eget liv og gå på opdagelse i vores personlige vej til netop sjælens port, som er hjertet. Vi kan stille os selv spørgsmål som:

  • Hvad er du passioneret omkring?
  • Hvad tænder du på?
  • Hvad får dig til at føle dig i live i alle hjørner af dig?
  • Hvad gør dig kisteglad?
  • Hvor åbent er dit hjerte?
  • Hvad/hvordan gør at du udvider dig på alle planer i dit liv?

Kun du kender svarene!

Tør vi give slip
Når vi tør give slip på ego/personlighed, går bag tankerne, frygten, angsten, følelsen af adskillelse og lidelse, så er vi i forbindelse med vores sjæl. En måde, at lette kontakten til sjælen på, kan være at lægge en hånd på hjertet og trække vejret dybt, for sjælen er kun et åndedræt væk.

Frihed til at være dig
Når vi tør være i kontakt med vores hjerter, mærker vi friheden. Vi sætter os selv fri, fri fra alle de begrænsende tanker, overbevisninger, vaner osv. Vi har hele tiden friheden til at være os selv, vælge os selv til, som den vi er inderst inde. Det kan føles skrækindjagende og samtidig er gaven så stor, når vi træder ind og møder os selv. Gaven, vi hele tiden har haft med os og som vi har fuld adgang til, er unikke talenter og ønsker, som det er meninger, vi skal bruge og udleve i dette liv.

Saft og kraft
Når vi er stille, er det ikke svært at høre, hvad dit hjerte og din sjæl længes efter. Det, som vi oplever som svært, er at handle på og udleve, hvad vi modtager. Her kom tilliden og modet ind til at turde gå vejen, som vi bliver foreslået, for når vi vælger hjertets vej, oplever vi overflod, flow og en fantastisk følelse af at være støttet af universet og være del af noget større.

Kontakt mig og få en uforpligtende samtale om, hvad der bremser dig i at få mere af det liv, du ønsker dig. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet. Er du nysgerrig på, hvad kunder har oplevet?

Just do you :-)