Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Jeg ved ingenting

Forleden læste jeg følgende “jeg kan lære at nyde ikke at vide !!! Lære at bevæge mig ind i det ukendte i tillid til, at jeg har en vejledende kraft i det indre, som viser mig veJ”.

I dag giver ordene så god mening. Der er ingen vished for noget som helst og ligegyldigt, hvor meget kontrol jeg tror, jeg tager/har/kræver, så har jeg i sidste ende ingen kontrol. Og det ingen kontrol at have giver for mig frihed. Frihed til at turde have tillid og tiltro til at “All is well”, som Byron Katie siger.

Det giver ingen mening at kæmpe med vindmøller, for vinden er, som den er og det samme er livet. Når jeg giver slip – hvilket kan tage nogle runder i ringen – så kommer roen. Roen, der gør, at døre åbnes, udsynet ændres og handlemuligheder præsenterer sig selv. Det er faktisk et rigtig rart sted at være og som, jeg gerne kommer tilbage til igen og igen.

Hvad vil det sige at være positiv
Måske det lyder, som verden er lyserød og jeg taler om udelukkende at være positiv. Det er ikke det, jeg mener. Min tilgang er, at alle følelser og tilstande er tilstede og ligeværdige – det handler ikke om positiv psykologi, når den er udlagt på én måde, det handler om at være med det, der er og elsk det der er – intet mere intet mindre.

Jeg får lyst til at runde indlægget af med en sang, som hedder “To be Free“. I forhold til hvad jeg har skrevet oven for, så synes jeg, sangen fortæller at lige nøjagtig i dette øjeblik og igen lige i dette øjeblik, så er alt okay….. God fornøjelse :-)

Just-Do-You :-)

Læs mere om intentionen bag indlæggene under Mellem himmel og jord.

justdoyou.dk kan du læse mere om, hvordan du ændrer vaner, overbevisninger eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet.