Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Musik skaber undren

Endnu  en dag i livet og jeg undrer mig over, hvordan det er gået til, at jeg er landet i en dansk top verden. Musikken bliver ved og ved. Den spiller lystigt ud af højtalerne på cafeen. På et plan er det hyggeligt, for den minder om barndommen og byfester. På den anden side må jeg grine af universets form for humor. Hvad er det lige, jeg kan lære ved, at jeg har valgt at blive siddende på denne cafe, når jeg nu ved, at jeg ellers ikke høre denne form for musik….

Weekendafslapning
Jeg prøver at lytte efter og må indrømme, at der er noget ubekymrethed, weekendafslapning, fællesskab og venskab over atmosfæren, som smitter. Det er lige før, jeg “løfter røret” og kontakter et par venner for at spørge, om de har lyst til en anden slags lørdag eftermiddag. Den eftermiddag som står lidt i erindringernes tegn.

Denne tidslomme kommer lige på det rigtige tidspunkt, for at spørge mig selv, hvad er det lige, jeg har brug for? Hvad er det, jeg skal nå og svaret er …. ingenting. Jeg har intet at nå, for alt er lige her og nu i dette øjeblik og det er helt fantastisk.

Just-Do-You :-)

Læs mere om intentionen bag indlæggene under Ugens tanke.

justdoyou.dk kan du læse mere om, hvordan du ændrer vaner, overbevisninger eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet.