Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Bærer hjertet foran

hjertehvinde

 

En gang fik jeg vist en meget forpjusket papegøje, som havde brug for omsorg. En opgave, som jeg tog på mig,, så papegøjen fik al den omsorg, jeg kunne give.

I dag har papegøjen en pænere fjerdragt, er mere tillidsfuld og har fået transformeret de oplevelser, som blandt så meget andet har bidraget til papegøjens tilstand.

Som tiden er gået, er jeg blevet klar over, at papegøjen er inde i mig, en del som har været gennem meget, levet længe og ind i mellem været del af situationer, som jeg først bagefter har kunnet se gaven i. Selv med alle disse oplevelser, så er ord som “turde, være, fleksibel, tro over for mig selv” dybt forankret i mig.

Det er ord, som er og bliver mere og mere vigtige for mig for hver dag, der går. Det er blevet til et hjerte, som har fået nogle skrammer og hele tiden prøver at være åben samtidig med, at jeg passer på det, for hjertet er sårbart og kærligt fyldt med taknemlighed. Resultatet er, at jeg nu tør bære hjertet foran. Måske du bedre kan forstå det gennem disse affirmationer:

affirmationhjerte

 

Læs mere om intentionen bag indlæggene under Om.

Just-Do-You <3