Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Hvad er jeg her for…

Sikke et spørgsmål jeg der fik stillet mig selv….

Gennem hele mit liv har jeg spurgt mig selv igen og igen “Hvad er jeg her på jorden for ? Hvilken opgave bidrager jeg til ?” Hmmm synes jeg, at jeg har fået et entydigt svar….. nop – indtil i går. Men lad mig lige begynde et andet sted.

Som det fornuftige menneske jeg er, har jeg en praktisk, teoretisk og logisk uddannelse bag mig, som jeg har brug i mange år. Levede det liv som nogle steder i dag bliver betegnet som hamsterhjulet :-)

Først senere gik det op for mig, at jeg også uddannede mig i et andet program, som endnu ikke havde en titel, en betegnelse eller en kendingsmelodi. I dag ved jeg, at det var min intuitive side. En del af mig som jeg tog som en selvfølge i stedet for at anerkende, at her var noget, som jeg også kunne udvikle og sætte mere i fokus. Det betød, at jeg gik i gang med en målrettet personlig udvikling, som viste mig en verden, jeg kun havde set i glimt. En verden som kan noget helt andet end den logiske side af mig.

Næste udfordring blev så spørgsmålet, hvordan jeg kunne få disse sider til at blive ligeværdige og fungere hånd i hånd. Det har i sig selv været en udviklingsvej, hvor jeg har en oplevelse af, at de indre dialoger, samtaler, kampe med vindmøller kunne blive til en hel bog. I dag nyder jeg at blande alle værktøjerne sammen, om det er udarbejdelse af strategier, køreplaner for workshops, mentoring, coaching, energiarbejde, terapi og og og. Virkeligheden er anderledes end jeg troede en gang og jeg oplever, at den bliver mere og mere finurlig, interessant og sjov.

Efterhånden er jeg også ok med at skrive, at jeg har en rummelighed i mødet med et andet menneske. En rummelighed, der gør, at mødet kan finde sted på et dybere plan. Et plan, hvor der er plads til, at vi begge kan være sammen med stilhed eller for at tale. Og derudfra kan hjælpe et andet menneske med at navigere, skabe overblik og klarhed. Det er en del af mig, som jeg længe har haft svært ved at tale om og sætte på skrift, men nu er tiden inde, så her står det.

Kendingsmelodien er endnu ikke indspillet men min stemme er klar og nu er jeg nået til svaret på det spørgsmål, jeg har stillet mig selv hele livet er meget enkelt:

Just Do You :-)

Læs mere om intentionen bag indlæggene under Om.