Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Sådan åbnede jeg døren til sjælens bog

Første gang, jeg hørte ordet sjælens bog, var for nogle år siden under en uddannelse. Den gang mærkede jeg, at her var noget vigtig og alligevel var det, som om den form og metode, jeg fik præsenteret muligheden på, ikke var den måde jeg skulle i kontakt med sjælens bog på. Så jeg gik videre med mit liv indtil, jeg fik endnu en mulighed. Igen var ”døren” lukket, da der hele tiden kom noget i vejen, så vi ikke kunne mødes.

Valget
Efter et stykke tid havde jeg en session hos en meget dygtig astrolog, som fortæller mig, at jeg har adgang til de akashiske arkiver. I mig var det som der blev trykket på en genkendelsesknap. Jeg tog kontakt til en amerikansk lærer, som har lært og stadig lærer mig mine evner bedre at kende.

I dag hjælper jeg mine kunder med f.eks. at
– Få en større en erkendelse af, hvem de som sjæl
– Heale gamle traumer fra dette eller tidligere liv
– Clearing af gamle aftaler som ikke længere tjener sjælen

Ønsker du at arbejde videre med dine erkendelser, transformation og have støtte i de nye skridt du tager, er det også muligt.

Hvilken vej vælger du
Nu jeg ser tilbage på den vej jeg er gået, kan jeg se den er startet med en fornemmelse efterfulgt af nogle sten og måske stopklodser for at ende ud i en nysgerrighed på “gad vide hvad der findes bag det næste gadehjørne”. Jeg kunne have valgt at stoppe min søgen, da jeg første gang oplevede at jeg ikke fik det resultat jeg søgte. I stedet tog jeg detektivhatten på og fortsatte med nysgerrighed som motivation. Vælger du at stoppe første gang du møder modstand eller fortsætter du ?

Kontakt mig og få en uforpligtende samtale om, hvad der bremser dig i at få mere af det liv, du ønsker dig. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet. Er du nysgerrig på, hvad kunder har oplevet?

Just do you :-)