Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Som at sejle på land

Jeg sidder i en lufthavn, som er supermoderne og helt anderledes end, hvad jeg hidtil har oplevet. Lufthavnen ligger på en ø omgivet af bjerge, hvilket jeg tror har inspireret til det udseende, jeg møder her i gateområdet.

Alt er i glas, så der er frit udsyn til bjerge, hav, bygninger mv. Bygningen ligger også tilpas højt til, at det eneste jeg ser af flyene, når de kommer ind til gaten, er halen. De virker som skibe, der ligger til kaj i en enorm havn. Når jeg ser op i luftet, giver illusionen god mening, for det ligner, at der er sejl spændt ud i bølger, så det virker let og luftigt.

Og her er så stille, selv med mange mennesker som hele tiden er på vej fra et sted til et andet, er det, som om rummet tager lydene til sig og invitere til stilhed. Så jeg, som troede, at de næste par timer inden afgang ville gå med snak, kan mærke, at det er roen og eftertænksomheden, som kommer i første række. Altså bliver det en indadvendt dialog, som finder sted. En samtale som viser mig, hvor meget omgivelserne kan påvirke min sindsstemning, når jeg tillader det.

Havde jeg et kamera, havde jeg prøvet, om jeg kunne fange øjeblikket, men det er som om, det ikke lader sig indfange. Scenariet er for storslået og mere en indre oplevelse, som jeg nok først oplever igen om nogle uger, når jeg endnu en gang besøger denne helt forunderlige lufthavn.

En lufthavn der vitterlig prøver at give et indtryk af, at jeg som rejsende sejler i et skib bare på land. Et billede jeg synes, de lykkedes rigtig godt med.

Læs mere om intentionen bag indlæggene under Ugens tanke.

justdoyou.dk kan du læse mere om, hvordan du ændrer vaner, overbevisninger eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet.