Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Venteposition = overvægt

Ind i mellem så får jeg disse aha-oplevelser. Overskriften venteposition = overvægt er en af disse. Jeg er i gang med at læse en bog af en af mine ynglingsforfattere Shakti Gawain, hvor mine øjne falder over ordene. Hvad er nu det for noget, er det første, jeg tænker og dernæst nåja lad mig nu se, hvad hun gerne vil fortælle og hvorfor hun har valgt netop disse ord.

Det handler om at vælger jeg at vente på, at noget kommer til at blive virkelighed, gøre noget eller bliver så jeg kan få dét, jeg ønsker mig, opstår der en blokering i min energi, som min krop viser mig gennem ændring i vægten. Modvægten er at erkende blokeringen indeni og være villig til at være mig selv – bakke mig selv op ved at være bevidst om mine følelser og min intuition.

Når jeg vender denne tankegang indad, så handler det om at være tro mod mig selv eller autentisk, som det så smukt hedder i dag, løbe en risiko og derefter handle på en for mig bedst mulig vis. Det giver faktisk ro og en følelse af mere liv og energi indeni.

Det lyder meget simpelt og nogle gange er det også sådan, det er jeg sikker på. Og ja når jeg nu skriver på denne vis, så er det jo nok, fordi der er noget at arbejde med…. jeg er jo et menneske med alle mulige sider og som jeg nok har gentaget et par gange….

Just-Do-You :-)

Læs mere om intentionen bag indlæggene under Mellem himmel og jord.

justdoyou.dk kan du læse mere om, hvordan du ændrer vaner, overbevisninger eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet.