Just Do You

Vid hvem du er, ændrer hvad du gør og lev det liv du brænder for

Whose life are you living ?

Ind i mellem får jeg de skønneste spørgsmål som dette “Whose life are you living ?” Waou – det er et godt udgangspunkt for en lang samtale, for er du klar over, hvis liv du lever?

Tør du se på og ind i dig selv, stille spørgsmålet for derefter at tage imod svaret…. uden at afvise svaret, såfremt det ikke er det svar, du ønskede….. Hvad gør du, såfremt du finder ud af, at du lever en andens liv og hvad forstår du egentlig ved at leve en andens liv? Det kan være både befriende og angstfremkaldende at turde face.

Finder du frem til, at du lever dit eget liv, efter dine normer, værdier og regler, kan det være alt er i bedste orden eller måske du finder ud af, at der stadig er plads til at nye landvindinger i dit liv. Og det at brede sit liv ud og leve endnu mere, som den du er, er en fantastisk rejse.

Det kan også være, at du finder ud, at du ikke lever dit eget liv og hvad så? Ønsker du at leve dit eget liv og er du klar til, hvad det end føre med sig ? Det kan være meget trygt og velkendt der, hvor du er, så er det ok at gå med utrygheden og det ukendte for at leve dit eget liv?

Jeg håber, at jeg har kunnet stille nogle spørgsmål, som sætter gang i din oplevelse af dit liv :-)

Just-Do-You :-)

Læs mere om intentionen bag indlæggene under vaner, overbevisninger, følelser.

justdoyou.dk kan du læse mere om, hvordan du ændrer vaner, overbevisninger eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet.